Rreth nesh

Icynote është një markë e krijuar nga “SMD Security Printing Sàrl”, një entitet zviceran i regjistruar në Kantonin e Vaud / Zvicër nën numrin CH-462.499.780.

Ne jemi inxhinierë të EPFL, arkitektë sigurie, ndërmjetës ari dhe metalesh të çmuar dhe këshilltarë financiarë. Qëllimi ynë është që mbajtja e kriptovalutave të jetë më pak komplekse dhe më e sigurt.

Ekipi ynë ka një përvojë shumë vjeçare në sigurinë, transportin e aseteve, IT dhe kripto, teknologjinë blockchain, sigurinë, dizajnin e kartëmonedhave, bojërat e sigurisë, korrigjimin e manipulimeve, etj.

Asistence e menjehershme

Ne jemi në dispozicion dhe të lutur t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojmë për cdo problem.

*pergjigjet brenda 48 oreve
****** Në dispozicion 5/7 ditë nga ora 9 e mëngjesit deri në 8 pasdite UTC + 1
(Frengjisht, Gjermanisht, Anglisht , Spanjisht)
Buy your wallets